Öronproppar för simning Arena

Öronproppar för simning Arena

134,67 kr

111,90 kr

-17%
Förbättra din simupplevelse med Arena Pro öronproppar, utformade för att passa alla storlekar och ge optimalt skydd.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Öronproppar för simning Arena

Arena 000029 öronproppar för simning är utformade för simmare på alla nivåer och ger ultimat skydd och komfort i vattnet. Med sin ergonomiska design och mjuka material är dessa öronproppar perfekta för alla typer av simning, oavsett om det är i poolen eller i öppet vatten.

Tack vare sin one-size-fits-all-design passar dessa öronproppar vuxna i alla storlekar, vilket garanterar en perfekt passform för optimal komfort. Deras blå färg ger en touch av stil till din simutrustning.

Dessa öronproppar tillverkas av det kända varumärket Arena och är utformade för att tillgodose behoven hos både professionella simmare och amatörsimmare. De har banbrytande teknik som effektivt stänger ute vatten och samtidigt ger god ljuduppfattning, så att du inte stör din balans och koordination i vattnet.

Oavsett om du tävlar eller tränar erbjuder dessa öronproppar det ultimata skyddet mot vatten och öroninfektioner. Det mjuka, allergivänliga materialet är också perfekt för personer med känslig hud.

Låt inte mer vatten komma in i öronen och njut av dina simningspass till fullo tack vare Arena 000029 öronproppar. Så lägg till dem till din simutrustning och förbättra din prestanda i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 000029-127
Färg Blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen