Långärmad T-shirt med halvzip Arena Thermal

Långärmad T-shirt med halvzip Arena Thermal

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

-20%
Optimera din simning med denna långärmade T-shirt med halvzip Arena Thermal, perfekt för optimal värmereglering.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad T-shirt med halvzip Arena Thermal

Upptäck den långärmade half-zip T-shirt Arena Thermal, ett måste för alla simmare! Denna produkt från Arena är speciellt utformad för att följa med dig under dina simningspass, oavsett om det är i poolen eller i öppet vatten.

Med sin eleganta, praktiska design erbjuder denna T-shirt optimal komfort och exceptionell rörelsefrihet. Tack vare den smala passformen formar den sig perfekt efter en mans silhuett samtidigt som du enkelt kan röra dig.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och har Arena Thermal -teknik, som ger utmärkt värmeisolering för att hålla dig varm när du tränar utomhus under de kallare månaderna. Dessutom transporterar det andningsbara tyget effektivt bort fukt så att du håller dig torr och bekväm under träningen.

Den halva dragkedjan på framsidan av T-shirten gör att du enkelt kan reglera din kroppstemperatur genom att öppna eller stänga den efter behov. Den har också elastiska muddar i ärmsluten för perfekt passform och en ficka med dragkedja för förvaring av småsaker.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är Arena Thermal half-zip long-sleeve T-shirt ett måste för din sportgarderob. Så vänta inte längre och skaffa dig denna kvalitets-T-shirt för ännu bättre simträning!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 002228-550
Färg svart melange
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen