Underdel för baddräkt Speedo Eco Dive

Underdel för baddräkt Speedo Eco Dive

Börjar på: 355,04 kr

229,68 kr

-35%
Upptäck våra nya baddräktsbottnar Speedo Eco Dive, för ultimat ekologisk prestanda under dina simningspass.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 355,04 kr

229,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Speedo Eco Dive

Speedo Eco Dive baddräktsunderdel är ett måste för ivriga simmare från Speedo. Dessa badbyxor är tillverkade av hållbara och miljövänliga material och är både snygga och miljövänliga.

Dessa badbyxor är särskilt utformade för simning och ger perfekt passform och optimal komfort för träningspass eller tävlingar. Den åtsittande skärningen och stretchtyget ger dig total rörelsefrihet i vattnet, så att du kan prestera ditt bästa.

Speedo Eco Dive baddräktsbyxor har också Endurance+ -teknologi för maximal klorresistens och hållbarhet. Du kommer att kunna njuta av dessa badbyxor under många säsonger utan att de förlorar sin form eller färg.

Förutom att vara högpresterande och slitstarka är dessa badbyxor också miljövänliga. De är tillverkade av återvunnet tyg och bidrar till att bevara vår planet samtidigt som de ger dig enastående kvalitet.

Speedo Eco Dive badkläder finns i en mängd olika färger och storlekar och passar alla smaker och former. Så vänta inte längre, välj Speedo Eco Dive badbyxor för att kombinera prestanda, komfort och miljöansvar för ditt nästa simpass.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003007-16914
Färg bla/blå
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen