2-delad baddräkt för kvinnor Speedo Placem

2-delad baddräkt för kvinnor Speedo Placem

Börjar på: 612,14 kr

470,85 kr

-23%
Dominera poolen med stil med Speedo Placem 2-delad baddräkt, speciellt utformad för kvinnor som älskar att simma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,14 kr

470,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

2-delad baddräkt för kvinnor Speedo Placem

Denna 2-delade simdräkt för damer från Speedo Placem är det perfekta valet för alla simmare. Denna baddräkt är designad med känsla för detaljer och ger dig exceptionell komfort och prestanda i vattnet.

Tillverkad av det berömda badklädesmärket Speedo, är denna baddräkt speciellt utformad för att möta kvinnors behov när det gäller simning. Med sin eleganta skärning och rena linjer kommer den att förbättra din figur och få dig att se självsäker och feminin ut.

Den 2-delade baddräkten har Speedo Endurance+ -teknik, som garanterar exceptionell hållbarhet och klorresistens. Så du kan njuta av din baddräkt under många simningspass utan att oroa dig för slitage.

Dessutom känns baddräktens mjuka, stretchiga tyg som en andra hud, vilket ger dig total rörelsefrihet i vattnet. Du kommer att kunna simma utan begränsningar och uppnå dina prestationsmål utan att begränsas av din simdräkt.

Oavsett om du är en vanlig simmare eller en tävlingssimmare, kommer Speedo Placem Women's 2-piece simdräkt att vara din allierade i vattnet. Dess eleganta design, överlägsna kvalitet och banbrytande teknik gör den till ett måste för alla kvinnor med en passion för simning.

Vänta inte längre med att lägga vantarna på denna simdräkt från Speedo och njut av en exceptionell simupplevelse. Oavsett om det är för intensiva träningspass eller avkopplande stunder vid poolen, kommer denna simdräkt att vara din perfekta följeslagare för alla dina vattenaktiviteter. Beställ den nu och dyk in i simningens värld med stil och prestanda!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003060-16856
Färg svart/true cobalt/curious blue
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen