Mask med dubbla linser Beuchat Remora

Mask med dubbla linser Beuchat Remora

549,70 kr

491,18 kr

-11%
Upptäck tvålinsmasken Beuchat Remora, inspirerad av fisken med samma namn och designad för fridykningsentusiaster. Gör dig redo att dyka med fullständigt flyt.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Mask med dubbla linser Beuchat Remora

Remora är den fisk som sticker sig in under hajar. Våra ingenjörer inspirerades av denna art för att ta fram denna snorkelmask och ge den dess smygande design!

Unik design:

Maskens unika linjer bryter upp dykarens silhuett och hjälper till att kamouflera honom eller henne. En design inspirerad av naturen för en omslutande upplevelse.

Ny färg: Remora i svart. Den här nya färgen kombinerar nykterhet och modernitet och förstärker ytterligare maskens eleganta karaktär.

Komfort:

Den allergivänliga silikonkjolen kombinerar komfort med en vattentät tätning. Elle anpassar sig till alla kroppsformer och säkerställer en tillförlitlig vattentät tätning samtidigt som port gör masken till ett nöje att bära.

De mikrometriska spännena möjliggör enkel, rapide och exakt justering, vilket garanterar en optimal passform varje gång.

Näsan är lättåtkomlig, vilket gör det enkelt att kompensera och ger en enkel dykupplevelse.

Låg volym:

Med sin reducerade inre volym begränsar masken amplituden i kompensationsmanövrerna, en viktig egenskap för en mjukare och mer exakt dykupplevelse.

Dyk in i mörkret med stil med Remora -masken från Beuchat!

Typ: Bi-lens
Kjol: Silikon
Vikt (gr): 155 gr
Volym (cm3): 125

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 151252
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Två glasögon