Långt nationsbälte BuddySwim Speed

Långt nationsbälte BuddySwim Speed

978,19 kr

806,79 kr

-18%
Öka dina simprestationer med det långa nationsbältet BuddySwim Speed, designat av BuddySwim för ambitiösa simmare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 9 eller 11 dagar

Beskrivning

Långt nationsbälte BuddySwim Speed

Upptäck det nya Nation långbältet BuddySwim Speed, det perfekta valet för simmare med en passion för simning! Detta bälte är designat av BuddySwim och kombinerar komfort, prestanda och stil på ett perfekt sätt.

Detta bälte är speciellt utformat för simning och är perfekt för simmare på alla nivåer. Med sin snygga, eleganta design kommer det garanterat att sticka ut vid poolkanten. Men det är inte allt: BuddySwim Speed -bältet är också packat med funktioner som hjälper dig att uppnå dina mål.

Tack vare de justerbara remmarna kan bältet anpassas till alla kroppsformer för optimalt stöd. Det högkvalitativa neoprentyget ger bra motstånd och oöverträffad komfort för långvarig användning. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan att hindras av din utrustning.

Bältet BuddySwim Speed är speciellt utformat för att ge optimal flytkraft i vattnet. Det innebär att du kan arbeta med din hållning och positionering i vattnet för effektivare simning. Du kan också träna för att simulera öppet vatten genom att lägga till vikter på bältet för ett ännu mer komplett träningspass.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer BuddySwim Speed -bältet att hjälpa dig att utvecklas och uppnå dina simningsmål. Så tveka inte längre och välj detta högkvalitativa långa nationsbälte för ännu mer effektiv träning!

Mer information

Varumärke BuddySwim
Tillverkarens SKU 250950
Färg röd/svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen