Tryckreducerare Beuchat V-First Din Octopus

Tryckreducerare Beuchat V-First Din Octopus

3 500,70 kr

3 221,63 kr

-8%
Utforska havsbotten i full säkerhet med regulatorn Beuchat V-First Din Octopus, det perfekta tillbehöret för dykning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Tryckreducerare Beuchat V-First Din Octopus

Regulatorn Beuchat V-First Din Octopus är dykutrustning av högsta kvalitet, utformad för att uppfylla de mest krävande kraven från erfarna dykare. Regulatorn tillverkas av det välkända varumärket Beuchat och är ett säkert val för dykare som söker tillförlitlighet och prestanda.

V-First Din Octopus har ett balanserat kolvsystem som garanterar smidig och jämn andning under de mest extrema förhållanden. Den ergonomiska utformningen och vikten léger gör regulatorn bekväm att använda, även under långa dykperioder.

Regulatorn är också utrustad med ett justerbart andningsmotståndssystem som gör att dykaren kan anpassa sin andning efter sina preferenser och dykdjupet. Den kompakta designen och den lättåtkomliga rensningsventilen gör dessutom regulatorn praktisk och enkel att använda.

Tillförlitlighet och hållbarhet är viktiga egenskaper hos regulatorn V-First Din Octopus. Den är tillverkad av material av hög kvalitet och är konstruerad för att tåla dykningens hårda påfrestningar och ge optimal prestanda vid varje dyk. Dessutom har den ett patenterat säkerhetssystem som förhindrar att vatten tränger in i premier -steget om regulatorn tappas.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren dykare är regulatorn Beuchat V-First Din Octopus ett perfekt val för dina undervattensäventyr. Med sin överlägsna kvalitet och pålitliga prestanda kan du njuta av dina dyk i fullständig säkerhet. Lämna inte din dykutrustning åt slumpen, välj det bästa med regulatorn V-First Din Octopus från Beuchat.

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 316710
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard