Central spoiler Jobe Sports Aero SUP 2014-2020

Central spoiler Jobe Sports Aero SUP 2014-2020
281,46 kr
Upptäck Jobe Sports Aero SUP centerfena, det perfekta tillbehöret för din stand-up paddle up. Högpresterande och hållbar, det är upp till dig att bemästra vågorna!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Central spoiler Jobe Sports Aero SUP 2014-2020

Centrumfenan Jobe Sports Aero SUP 2014-2020 är ett viktigt tillbehör för alla up paddelentusiaster. Denna fena är designad av det kända varumärket Jobe Sports och är speciellt utformad för att förbättra prestandan på din paddelbräda.

Denna centerfena är tillverkad av högkvalitativa material och ger oöverträffad stabilitet och kontroll på vattnet. Tack vare sin aerodynamiska form och släta yta minskar den luftmotståndet och ökar hastigheten på din bräda.

Oavsett om du är nybörjare eller expert på stand up paddling är Jobe Sports Aero SUP centerfenan ett perfekt val för att finslipa din teknik och njuta av den ultimata paddlingsupplevelsen. Den lätta och hållbara konstruktionen gör den enkel att installera och använda, utan att kompromissa med kvaliteten.

Oavsett om du gillar att paddla i lugna vatten eller vågor är denna centerfena mångsidig och anpassar sig till alla seglingsförhållanden. Den finns också på compatible med Jobe Sports paddelbrädor från 2014 till 2020, vilket garanterar en perfekt matchning med din utrustning.

Så oavsett om du vill förbättra din stand up paddelprestanda eller bara letar efter ett kvalitetstillbehör till din bräda, är Jobe Sports Aero SUP centerfena ett klokt val. Vänta inte längre, lägg till den till din paddelutrustning och njut av en oöverträffad surfupplevelse.

Mer information

Varumärke Jobe Sports
Tillverkarens SKU 489914003
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen