Mittfena Jobe Sports FCS 9"

Mittfena Jobe Sports FCS 9"

979,29 kr

923,71 kr

-6%
Upptäck Jobe Sports FCS 9" centerfena, det viktigaste tillbehöret för din up paddel, designad av det välkända varumärket Jobe Sports.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Mittfena Jobe Sports FCS 9"

Jobe Sports FCS 9" centerfena är ett viktigt tillbehör för alla up paddelentusiaster. Denna fena är designad av det kända varumärket Jobe Sports och är speciellt utformad för att ge större stabilitet och kontroll under dina paddlingspass.

Jobe Sports FCS 9" centerfena är tillverkad av högkvalitativa material och är både hållbar och lätt, vilket ger den perfekta balansen mellan styrka och prestanda. Den innovativa designen gör det lättare att glida och manövrera på vattnet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare är den här fenan lämplig för alla nivåer av paddlare. Den passar de flesta stående up paddelbrädor tack vare det universella FCS-fästsystemet. Den är enkel att montera och ta bort och gör att du kan ändra fenan så att den passar dina behov och din seglingsstil.

Som up paddelentusiast vet du hur point viktigt det är med bra stabilitet för att få ut mesta möjliga av din upplevelse på vattnet. Med Jobe Sports FCS 9" centerfena kan du tryggt tänja på dina gränser och utmärka dig i varje session.

Låt inte en fena av dålig kvalitet stå i vägen för din up paddel. Välj toppkvalitet med Jobe Sports FCS 9" centerfena och upptäck en ny dimension av glädje och prestanda på vattnet. Beställ nu och gör dig redo att uppleva oförglömliga ögonblick på din favoritpaddelbräda.

Mer information

Varumärke Jobe Sports
Tillverkarens SKU 489921016
Färg fil
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen