Fenor för Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP (x3)

Fenor för Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP (x3)

1 224,15 kr

1 142,49 kr

-7%
Upptäck det ultimata nöjet med stand up paddle med Jobe Sports bambufinnar för din SUP 9.4. Högpresterande och miljövänliga.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Fenor för Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP (x3)

Upptäck Set med 3 fenor för Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP, ett viktigt tillbehör för alla up paddelentusiaster. Denna uppsättning fenor set har designats av det välkända varumärket Jobe Sports och är särskilt utformad för att förbättra prestandan på din paddelbräda.

Dessa fenor är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal stabilitet och manövrerbarhet under dina paddelsessioner. Tack vare den ergonomiska formen och eleganta designen kan du glida fram smidigt på både lugna och grova vatten.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare är dessa fenor lämpliga för alla nivåer och förhållanden. Med sitt enkla fästsystem är de också mycket praktiska att installera och ta bort efter behov.

Förutom sin exceptionella prestanda ger dessa fenor en estetisk touch till din bräda med sin bambufinish. De är också mycket starka och hållbara, så du kan vara säker på långvarig användning.

Oavsett om du paddlar stand up i sötvatten eller i havet kommer denna set -fena att följa med dig på alla dina nautiska äventyr. Låt inget stoppa dig och njut av din passion för denna sport till fullo genom att välja paketet med 3 fenor för Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP. Beställ nu och erövra vattnet med stil och prestanda!

Mer information

Varumärke Jobe Sports
Tillverkarens SKU 489921018
Färg svart/blå/vit
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Alla rundor
Antal per produkt 3