Våtdräkt för kvinnor Beuchat Monocag FC6 [Storlek M]

Våtdräkt för kvinnor Beuchat Monocag FC6 [Storlek M]

5 875,27 kr

5 842,34 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Våtdräkt för kvinnor Beuchat Monocag FC6

Dykardräkt för kvinnor för expertdykare! Detta 7 mm tjocka plagg är tillverkat av miljövänligt neopren: vårt neopren tillverkas av kalksten, inte petroleum, med hjälp av en process som minskar miljöpåverkan.


Stil


Svart damversion med ljusblå dragkedjor.


Dräktens skärning


Exklusivt Beuchat -mönster, anatomiskt utformat och förformat för maximal komfort, skydd och rörelsefrihet.


Mönster i ett stycke: 40 paneler och 14 olika neoprener.


Flex System 2


Förformning och bred prägling av specifika former vid de associerade lederna för ökad rörelsefrihet (armhåla och popliteal fossa).


Jämfört med Focea Comfort 4: Flex System 2 täcker mer än 200% mer yta än Flex System för komfort på högsta nivå.


Sömlösa komfortpaneler vid lederna för mindre gnidning (armhålor, armhålor och poplitealområdet).


Förstklassig förformning av ländryggen och grenen för en anatomiskt korrekt dräkt med perfekt passform.


Komfortpanel för ländryggen


Denna elastiska Elaskin 8.8-zon i nedre delen av ryggen ger flexibilitet runt ryggdragkedjan för ökad komfort i hopkrupen position, särskilt utanför vattnet när du förbereder utrustning och/eller får dräkten på dig.


Fri flexzon


Free Flex Zone, placerad från axlarna till ryggen, ger smidighet vid överkropps- och benlänken för större rörelsefrihet.


Eldskinn


Fireskin är ett varmt tyg med hydrofoba egenskaper (vattenavvisande) och högt värmeskydd tack vare väven structure. Placerat på bröstet ger det värme till ett känsligt område på kroppen.


Förstärkningar


Supratex 2-förstärkningar (10% mer flexibelt än Supratex men lika slitstarkt) vid knäna för hållbarhet och flexibilitet Slitageförstärkningar vid rumpan PU Black Shield-skydd på axlar, ben och rumpa.


Ärmar


Förtunnad ansiktsärm (-2 mm) på kragen i ett stycke med ett sömlöst område runt ansiktet för ökad komfort, vattentäthet och hållbarhet. Slät innerkrage för extra vattentäthet och finjustering tack vare elastisk kardborreknäppning och ett icke-aggressivt grepp som inte fastnar i tröjan eller sömmarna. Handleds- och fotledsmuddar med dubbla dragkedjor och uppvikbara innermuddar, i innerjersey och slät neopren på utsidan. Ändan på sömmen som sammanfogar innerärmarna är skuren i 45° för ökad elasticitet och styrka vid påklädning.


Stängning


Stor dragkedja vid glottis med Elaskin-sträckt kil som har en anatomisk skärning på den helgjutna huvan utan huva för ökad komfort.


Dragkedjor vid handleder och fotleder Förstärkt neopren i slutet av alla dragkedjor för att undvika risken för att de går sönder om dykaren drar i reglagen.


Slutbehandling


Montering av neoprenpaneler genom kant-till-kant-limning, yttre och inre överlockning. Yttre hylsändar kantade för extra styrka. Inre hylsändar skivade för större flexibilitet.


Universell datorhållare


Originalsystem Beuchat för att hålla dykdatorn på plats på plagget, särskilt under djupa dyk. (System compatible med alla modeller av dykdatorklockor)


Original hologram från Focea Comfort


Placerat på framsidan av höger ärm


Huv

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 539713
Färg svart/blå
Färg Svart
Storlek M - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Vattentät