Mask + rör simning kit för barn Intex Reef Rider

Mask + rör simning kit för barn Intex Reef Rider
156,74 kr
Upptäck Intex simkit för juniorer med mask och tub Reef Rider för en sensationell simupplevelse!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Mask + rör simning kit för barn Intex Reef Rider

Setet Intex Reef Rider med simmask + rör är perfekt för unga simentusiaster. Setet är designat av det kända varumärket Intex och är speciellt utformat för juniorer som vill utforska undervattensvärlden. Med sin färgglada och roliga design kommer det garanterat att tilltala barn och uppmuntra dem att upptäcka simningens underverk.

Simmasken har reptåliga polykarbonatlinser för bättre sikt under vattnet vision. Den bekväma passformen och mjuka silikonkonturen ger optimal komfort även under långa simpass. Dessutom innebär det enkla justeringssystemet att den kan anpassas perfekt till ditt barns ansiktsform.

Simslangen har en mjuk silikonspets för enkel användning. Med den integrerade rensningsventilen kan ditt barn enkelt andas under vattnet samtidigt som vattnet dräneras från tuben. Tuben är också lätt och enkel att hålla i, perfekt för barn som lär sig simma.

Detta set är speciellt utformat för simaktiviteter och ger utmärkt valuta för pengarna. Det är perfekt för unga simmare som vill förbättra sina simkunskaper eller bara ha roligt i poolen. Dessutom är det lätt att bära med sig tack vare sin kompakta storlek, vilket gör det till ett perfekt resesällskap för familjesemestrar.

Kort sagt, Intex Reef Rider badmask + rörset är det viktigaste tillbehöret för unga simentusiaster. Med sin överlägsna kvalitet och attraktiva design kommer det säkert att tilltala barn och hjälpa dem att utforska undervattensvärlden i fullständig säkerhet. Ge ditt barn chansen att ha roligt och upptäcka nya upplevelser med detta högkvalitativa set från Intex.

Mer information

Varumärke Intex
Tillverkarens SKU 55648
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior