Underdel för baddräkt Turbo Japan Vibes

Underdel för baddräkt Turbo Japan Vibes

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Dyk ner i stilen med Turbo Japan Vibes badbyxor, perfekt för att simma och visa din japanska sida.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

424,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Japan Vibes

Underdelen till Turbo Japan Vibes är ett måste för alla simmare som älskar vattensporter. De är designade av Turbo, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter, och kombinerar komfort, stil och prestanda för att ge dig bästa möjliga simupplevelse.

Badbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är klorresistenta och mycket slitstarka. Det andningsaktiva léger -tyget gör att du kan röra dig fritt i vattnet, medan den smala passformen kramar dina kurvor för optimalt stöd.

Du kommer också att älska den unika designen på Turbo Japan Vibes. Den är inspirerad av traditionella japanska färger och mönster och ger dina badkläder en touch av elegans och originalitet. Dessutom garanterar de platta sömmarna absolut komfort och förhindrar hudirritation, så att du kan koncentrera dig på din prestation med fullständig sinnesfrid.

Dessa baddräktsbyxor är speciellt utformade för simning, med en skärning som ger stor rörelsefrihet för tous alla typer av simning. Tack vare sin klorresistens kommer den att förbli som ny även efter många intensiva träningspass.

Oavsett om du är en professionell simmare eller bara älskar att simma, kommer Turbo Japan Vibes simdräktsunderdelar att vara din allierade i alla dina vattenföreställningar. Så lägg till dem i din sportgarderob nu!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730321-0006
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen