Våtdräkt med dragkedja bak Beuchat Atoll 2 mm

Våtdräkt med dragkedja bak Beuchat Atoll 2 mm

Börjar på: 1 651,54 kr

1 576,13 kr

-5%
Upptäck känslan av frihet och äventyr med våtdräkten Beuchat Atoll 2 mm, utformad för snorkling med en exklusiv ny design.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 651,54 kr

1 576,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Våtdräkt med dragkedja bak Beuchat Atoll 2 mm

Ge dig ut på äventyr och njut av en unik snorklingsupplevelse med Atoll 2 mm-Zip Dorsal våtdräkt och dess nya exklusiva sjögräsdesign Beuchat. Detta plagg är utformat för vattensportentusiaster och ger enastående rörelsefrihet under vattnet, så att du kan utforska havet med fullständig tillförsikt.


Exklusivt Beuchat mönster: Seaweed


Det exklusiva "Seaweed"-mönstret på Beuchat ger plagget en touch av marin stil, så att du kan utforska djupet med stil.


Rörelsefrihet


Plagget är tillverkat av 2 mm ultrastretch-neopren med exceptionell elasticitet, vilket ger total rörelsefrihet samtidigt som det ger optimal värmeisolering.


Bekvämlighet


Njut av en mjuk känsla tack vare monteringstekniken Flat Lock, som ger en platt och stark söm. Snorkla bekvämt utan skav eller hudirritation.


Dragkedja bak


Dragkedjan i ryggen gör det enkelt att ta på och av, så att du kan få ut det mesta av din tid under vattnet. Den robusta dragkedjan säkerställer optimal vattentäthet.


Optimal passform för kroppen


Atoll 2mm-plagget har en anatomisk skärning som förformar armar, ben, ländrygg och gren. Denna skärning ger en exakt passform nära kroppen, vilket förbättrar hydrodynamiken och minskar motståndet i vattnet.


Elegant finish:


Med sina skurna kanter är ytbehandlingen på denna snorklingsdräkt elegant genom att minimera sömmarnas tjocklek och därmed minska vattenmotståndet.


Denna omsorg om detaljerna från Beuchat gör att varje rörelse i vattnet känns lätt och smidig. Oavsett om du är en amatörsnorklare eller en erfaren undervattensutforskare kommer Atoll 2mm-Zip Dorsal-dräkten att vara idealisk för att maximera ditt undervattensnöje.



  • Typ : Våt

  • Användning: Varma eller tempererade vatten

  • Material: Inre trikå

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 789201
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Våt