Barnens Jammer Speedo Dig Panel

Barnens Jammer Speedo Dig Panel

Börjar på: 428,50 kr

331,41 kr

-23%
Förbättra ditt barns prestanda med Jammer Speedo Dig Panel , designad för simning junior av det kända märket Speedo.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

331,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Barnens Jammer Speedo Dig Panel

Jammer Speedo Dig Panel baddräkt för barn är ett måste för alla unga simmare med en passion för vatten. Denna baddräkt tillverkas av det kända märket Speedo och är utformad för juniorer som vill förbättra sina prestationer i vattnet.

Tack vare sin eleganta design och smala passform erbjuder Jammer Speedo Dig Panel barnbaddräkt stor rörelsefrihet samtidigt som den ger optimalt stöd. Det slitstarka, klorresistenta tyget tillåter intensiv användning utan att förlora sin form eller färg.

Denna baddräkt är speciellt utformad för simning, med platta sömmar som minskar skav och förhindrar hudirritation. Dessutom har tyget Endurance+ -teknik, vilket garanterar större motståndskraft mot slitage, för en längre livslängd.

Mönstret dig panel, som är karakteristiskt för varumärket Speedo, ger denna baddräkt en modern och stilfull touch. Barnen kommer att vara stolta över att bära den under sina simträningspass eller tävlingar.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Jammer Speedo Dig Panel att vara deras idealiska allierade i vattnet. Den finns i olika storlekar för att passa alla kroppsformer och kommer att stödja ditt barn när de gör framsteg inom denna krävande sport.

Kort sagt, Jammer Speedo Dig Panel barnbaddräkt är en högkvalitativ, bekväm, högpresterande baddräkt som kommer att glädja unga simmare som letar efter prestanda och stil. Lita på varumärket Speedo, en ledare inom simning, för att utrusta ditt barn med den bästa utrustningen för hans eller hennes vattenaktiviteter.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003158-16637
Färg true navy/vattenmelon/bitter lime/true cobalt/bolt/mandarin p
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior