Fins Arena Fins

Fins Arena Fins

Börjar på: 550,93 kr

389,81 kr

-29%
Förbättra din simförmåga med Arena Fins fenor, mästarnas val från Arena. Ett måste att prova!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

389,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Fins Arena Fins

Arena Fins simfenor är ett måste för alla simmare, oavsett om de är nybörjare eller erfarna. Dessa fenor är designade av det kända varumärket Arena och är ett kvalitetsval för att förbättra din prestanda i vattnet.

Arena Fins fenor är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder utmärkt propulsion och stabilitet för dina rörelser i vattnet. Tack vare sin ergonomiska form anpassar de sig perfekt till dina fötter för optimal komfort.

Oavsett om du simmar för fitness, tävlar eller bara för skojs skull, är dessa fenor lämpliga för alla nivåer och typer av simning. De hjälper dig att utveckla din muskelstyrka, din endurance och din simteknik.

Arena Fins fenor är också mycket praktiska att använda. De är lätta och enkla att ta på och av, så att du kan koncentrera dig helt på din träning utan att hindras av din utrustning. Dessutom innebär deras eleganta, moderna design att du kan simma med stil.

Oavsett om du simmar i poolen eller i havet kommer dessa fenor att följa med dig på alla dina simpass. De är också perfekta för träning i forspaddling eller fridykning. Med Arena Fins fenor kan du pressa dig själv till det yttersta och uppnå dina mål på ett effektivt sätt.

Lita på varumärket Arena, känt för sin expertis inom simning, och välj Arena Fins fenor för optimal prestanda i vattnet. Vänta inte längre, lägg till dem till din simutrustning nu och upptäck en ny känsla av kraft och flyt i vattnet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006985-300
Färg rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1