Jammer Arena Kikko

Jammer Arena Kikko

Börjar på: 648,86 kr

486,65 kr

-25%
Få fart på simningen med Jammer Arena Kikko. Designad av Arena för ultimat prestanda i vattnet. Prova nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 648,86 kr

486,65 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jammer Arena Kikko

Upptäck Jammer Arena Kikko, den perfekta baddräkten för dina simpass! Denna jammer är designad av det kända märket Arena och kombinerar prestanda, komfort och stil för att följa dig under alla dina träningspass.

Med sin moderna och eleganta design är jammer perfekt för simmare på alla nivåer. Den är tillverkad av högkvalitativa material som ger klorresistens och utmärkt muskelkompression för optimal prestanda.

Simdräktens mjuka, lätta tyg gör att du kan röra dig fritt och bekvämt i vattnet. Den åtsittande passformen formar sig dessutom perfekt efter kroppens kurvor för en aerodynamisk silhuett och minskat luftmotstånd.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer Jammer Arena Kikko att vara din allierade när du slår alla dina rekord. Dess ergonomiska design och banbrytande teknik hjälper dig att förbättra dina prestationer och uppnå dina mål med självförtroende.

Så sätt igång och skaffa Jammer Arena Kikko för dina nästa simpass! Denna simdräkt finns i flera olika storlekar och passar dig perfekt. Lita på varumärket Arena, en viktig referens i simvärlden, och unna dig kvalitetsutrustning för framgångsrika träningspass.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007162-550
Färg svart/svartmulti
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen