Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco Medley Logo AQSH

Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco Medley Logo AQSH

Börjar på: 257,09 kr

170,91 kr

-34%
Upptäck våra baddräktsbyxor för barn på Speedo Eco Medley Logo AQSH, perfekt för miljömedvetna unga simmare. Garanterad prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 257,09 kr

170,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco Medley Logo AQSH

Speedo Eco Medley Logo AQSH baddräktsbyxor för barn är ett måste för unga simmare. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Speedo och är speciellt framtagna för barn mellan 6 och 14 år. Dessa badbyxor är perfekta för simning och har en elegant och bekväm design.

Badbyxorna är tillverkade av miljövänliga material av hög kvalitet och är inte bara miljövänliga, utan också hållbara och slitstarka. Föräldrar kan vara säkra på att produkten är av högsta kvalitet och kommer att klara av deras barns vattenaktiviteter.

Den ikoniska Speedo -logotypen på framsidan ger en touch av stil till dessa badbyxor. De ljusa, livfulla färgerna är också bra för unga simmare, som kommer att kunna sticka ut i poolen.

Med sin åtsittande passform och bekväma tyg ger dessa badbyxor optimal rörelsefrihet för barn under simningspassen. Tack vare klorresistensen behåller de dessutom sin form och sina livfulla färger även efter många användningar.

Oavsett om det gäller simlektioner eller semester på stranden, kommer Speedo Eco Medley Logo AQSH barnbadbyxor att vara den perfekta följeslagaren för unga simmare. Ge ditt barn det bästa i kvalitet och stil med dessa baddräktsbyxor från Speedo. Beställ dem nu och låt ditt barn njuta av sina vattenaktiviteter med fullt förtroende!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 12410-16891
Färg nav/blu
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior