Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco Medley Logo JAM

Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco Medley Logo JAM

Börjar på: 342,79 kr

222,45 kr

-35%
Baddräktsbyxor för barn Speedo Eco Medley Logo JAM för miljövänligt och trendigt bad året runt.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 342,79 kr

222,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdelar till baddräkter för barn Speedo Eco Medley Logo JAM

Speedo Eco Medley Logo JAM baddräktsbyxor för barn är ett perfekt val för unga simmare med en passion för vatten. De är designade med den senaste tekniken från Speedo och ger en bekväm passform och förbättrad prestanda i vattnet.

De är tillverkade av miljövänliga material och är miljövänliga och perfekta för barn som är oroliga för sin påverkan på planeten. Dessutom stöder Speedoengage skyddet av haven genom att använda återvunnet material vid tillverkningen av sina produkter.

Medley Logo-mönstret JAM ger en touch av stil till dessa baddräktsbyxor, inspirerade av de ljusa, dynamiska färgerna i simningens värld. Perfekt för unga simmare som vill sticka ut vid bassängkanten.

När det gäller prestanda har dessa badbyxor Endurance+ teknik, vilket ger överlägsen klorresistens och ökad hållbarhet. Unga simmare kommer att kunna njuta av sina favoritbadbyxor under många simsessioner framöver.

Dessa badbyxor finns i storlek junior och passar perfekt till skolbarnens växande kroppar. De har också ett elastiskt midjeband för en bekväm och säker passform.

Kort sagt, Speedo Eco Medley Logo JAM barnbaddräktsbotten är det perfekta valet för unga simmare med en passion för vatten. Med sin banbrytande teknik, trendiga design och engagemang för miljön är det både ett praktiskt och ansvarsfullt val. Vänta inte längre och ge ditt barn de bästa simdräktsbottnarna för deras simsessioner!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 12411-16894
Färg nav/blu
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior