Sweatshirt för kvinnor Arena Team

Sweatshirt för kvinnor Arena Team

Börjar på: 856,99 kr

586,67 kr

-32%
Upptäck den ojämförliga komforten och stilen i Arena Team simtröja för damer, skapad av det berömda märket Arena.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

586,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt för kvinnor Arena Team

Arena Team sweatshirt för damer är det perfekta valet för alla simmare med en passion för vattnet. Med sitt välkända varumärke Arena kombinerar denna sweatshirt perfekt stil och prestanda för att följa dig under alla dina simningspass.

Denna sweatshirt är speciellt utformad för kvinnor och har en feminin skärning för optimal komfort. Det mjuka tyget som andas håller dig torr och bekväm, oavsett om du tränar hårt eller bara kopplar av.

Varumärket Arena är känt för sina högkvalitativa produkter inom simning, och denna sweatshirt är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig, så att du får bästa möjliga prestanda varje gång.

Arena Team sweatshirt för damer är också ett snyggt val tack vare sin eleganta, moderna design. Med sin diskreta men igenkännbara Arena -logotyp kan du visa upp din passion för simning med stil.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är denna sweatshirt ett måste i din sportgarderob. Den kommer att följa dig genom alla dina simningspass och erbjuda komfort, prestanda och stil.

Så vänta inte längre, köp Arena Team sweatshirt för damer nu och dyk ner i vattnet med självförtroende och stil. Perfekt för alla simmare som vill sticka ut i sin favoritsport.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 002304-501
Färg svart/vit/svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen