Axelremsväska Arena Fast Allover Monogram

Axelremsväska Arena Fast Allover Monogram

673,35 kr

505,01 kr

-25%
Axelremsväska Arena Fast Allover Monogram - den perfekta följeslagaren för simmare som älskar fart och elegans.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Axelremsväska Arena Fast Allover Monogram

Axelremsväskan Arena Fast Allover Monogram är en viktig accessoar för alla simmare som brinner för sin sport. Med sin moderna, eleganta design är det den perfekta följeslagaren för att bära dina viktigaste saker under träningspass eller tävlingar.

Denna väska tillverkas av det kända varumärket Arena och kombinerar kvalitet och funktionalitet. Logotypen Arena Fast Allover Monogram är tryckt över hela väskan och ger den en unik touch av stil. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med denna axelremsväska på dina resor till poolen.

Väskan är rymlig och praktisk och har ett stort huvudfack för förvaring av badkläder, handduk och autres tillbehör. Den har också en innerficka med dragkedja för att hålla dina värdesaker säkra. Så att du kan koncentrera dig på din träning utan att oroa dig för dina tillhörigheter.

Den justerbara axelremmen gör port bekväm och kan anpassas efter dina önskemål. Du kan också bära den på axeln tack vare de två handtagen. Det vattenavvisande materialet gör att du kan bära din väska även i regn utan att behöva oroa dig för dina tillhörigheter.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är Arena Fast Allover Monogram axelremsväska ett måste för din simutrustning. Lägg till den i din samling nu!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 002434-115
Färg Överallt monogram
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Antal per produkt 1