Väska Arena Team

Väska Arena Team

195,89 kr

168,22 kr

-14%
Förbättra dina simprestationer med Team Arena-väskan, ett måste från Arena för krävande idrottare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Väska Arena Team

Upptäck Arena Team-väskan, den perfekta följeslagaren för dina simträningspass! Med sitt välkända varumärke, Arena, har denna väska utformats speciellt för att uppfylla simmarnas behov. Oavsett om du är en tillfällig simmare eller en professionell idrottare är den här väskan det perfekta valet för att bära all din simutrustning.

Väskan Arena Team har en praktisk och funktionell design. Dess generösa mått ger tillräckligt med utrymme för att förvara all din simutrustning, inklusive din baddräkt, handdukar, simglasögon, hatt och mycket mer. Du behöver inte oroa dig för att glömma något när du tränar.

Den här väskan har också utformats för att vara hållbar och vattenbeständig, vilket gör den till ett pålitligt val för alla dina poolutflykter. Det högkvalitativa materialet säkerställer att dina tillhörigheter är effektivt skyddade, även i händelse av vattenläckage eller regn. Så du kan koncentrera dig helt på din träning utan att oroa dig för dina tillhörigheter.

Väskan Arena Team är också lätt att bära. Med sina vadderade handtag och justerbara axelrem kan du bära den bekvämt över axeln eller i handen. Du kan också bära den som en ryggsäck tack vare de avtagbara axelremmarna. Den lätta designen gör den dessutom enkel att bära, även när du fyller den med all din utrustning.

Slutligen finns Arena Team -väskan i en rad olika färger för att matcha din stil och dina preferenser. Oavsett vilken din favoritfärg är hittar du säkert en som passar dig i vårt urval. Så köp din Arena Team väska nu så att du är perfekt utrustad för dina simträningspass!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 002495-720
Färg kunglig
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen