Jammer Speedo H-Boom Panel

Jammer Speedo H-Boom Panel

Börjar på: 465,22 kr

367,41 kr

-21%
Pressa dig själv till det yttersta med Jammer Speedo H-Boom Panel, det ultimata valet för ambitiösa simmare från Speedo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 465,22 kr

367,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jammer Speedo H-Boom Panel

Upptäck den senaste innovationen inom badbyxor med Jammer Speedo H-Boom Panel. Denna baddräkt är designad av det kända märket Speedo och är speciellt utformad för simmare som vill ha exceptionell prestanda.

Jammer Speedo H-Boom Panel simdräkt är tillverkad av högkvalitativa material för optimal komfort och motstånd i vattnet. Det lätta, elastiska tyget gör att du kan röra dig fritt och enkelt under dina träningspass eller tävlingar.

Tack vare den eleganta, moderna designen ger denna simdräkt en touch av stil till din simoutfit. H-Boom-panelen på sidan ger en dynamisk touch till din look. Du kommer att känna dig säker och prestera bra i denna simdräkt.

Jammer Speedo H-Boom Panel är perfekt för simmare på alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller idrottare på hög nivå ger denna simdräkt dig optimalt stöd och rörelsefrihet för att hjälpa dig att uppnå dina prestationsmål.

Förutom sina tekniska egenskaper är denna simdräkt lätt att sköta och torkar snabbt för praktisk och effektiv användning. Den är också klorresistent, vilket gör den perfekt för regelbunden användning i poolen.

Låt inte begränsningarna i din baddräkt hålla dig tillbaka från din passion för simning. Gå till Jammer Speedo H-Boom Panel och upptäck en helt ny nivå av komfort och prestanda i vattnet. Beställ din nu och njut av en exceptionell simupplevelse.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 00301-317216
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen