Underdel för baddräkt Speedo Eco Tech

Underdel för baddräkt Speedo Eco Tech

Börjar på: 391,77 kr

251,34 kr

-36%
Välj Speedo Eco Tech badbyxor för snygga och miljövänliga vattenvanor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 391,77 kr

251,34 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Speedo Eco Tech

Dyk ner i simningens värld med Speedo Eco Tech badbyxor. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Speedo och kombinerar prestanda och hållbarhet till perfektion.

Tack vare Eco Tech-tekniken är dessa badbyxor tillverkade av återvunnet material, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Förutom att vara miljövänliga erbjuder dessa badbyxor också exceptionell komfort. Den exakta passformen och det lätta tyget ger total rörelsefrihet i vattnet.

Varumärket Speedo är känt för sina högkvalitativa produkter för simmare på alla nivåer. Denna simdräkt är inget undantag. Med platta sömmar och en smal passform ger de optimalt stöd och hållbarhet. Oavsett om du tävlingssimmar eller bara simmar för skojs skull kommer dessa badbyxor att vara din följeslagare under alla dina simpass.

Den eleganta, tidlösa designen gör dessa badbyxor till ett måste för alla simmare. De finns i en rad olika färger och passar säkert alla smaker. Bär dem med stolthet när du tränar eller är på stranden på semestern.

Titta inte längre än till Speedo Eco Tech baddräktsbyxor, det perfekta valet för att kombinera prestanda, hållbarhet och stil under dina simningspass. Beställ dem nu och dyk ner i vattnet med tillförsikt på Speedo.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003033-17666
Färg bla/ora
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen