Underdel för baddräkt Speedo Eco+ Tech Panel

Underdel för baddräkt Speedo Eco+ Tech Panel

Börjar på: 489,71 kr

308,03 kr

-37%
Upptäck den ultimata komforten och prestandan med Speedo Eco+ Tech Panel badbyxor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

308,03 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Speedo Eco+ Tech Panel

Speedo Eco + Tech Panel baddräktsbyxor är ett måste för alla simmare. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Speedo och kombinerar stil, komfort och prestanda till perfektion.

engage Denna baddräkt är tillverkad av hållbara, miljövänliga material och ingår i Eco + -serien från Speedo, som har åtagit sig att minska sitt koldioxidavtryck på empreinte. Så du kan dyka i med gott samvete och veta att du hjälper till att bevara vår planet.

Dessa simdräktsunderdelar har också Tech Panel-teknik, som ger optimalt stöd och riktad kompression för att hjälpa dig att förbättra din prestanda i vattnet. Så att du kan koncentrera dig på din simning utan att oroa dig för din dräkt.

Med sin smala passform och diskreta sömmar formar sig denna underdel perfekt efter din kroppsform och ger en snygg look och total rörelsefrihet. Det klor- och blekningsbeständiga tyget garanterar lång hållbarhet, så att du kan njuta av denna baddräktsunderdel under många simningspass.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Speedo Eco + Tech Panel simdräktsbottnar att vara din ultimata allierade för dina simträningspass eller tävlingar. Så tveka inte längre och lita på kvaliteten och expertisen hos varumärket Speedo för att uppnå dina mål i vattnet. Beställ det nu och dyk in i komfort och prestanda med Speedo.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003035-16839
Färg bla/blå
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen