T-shirt med babybad Arena Friends

T-shirt med babybad Arena Friends

Börjar på: 355,04 kr

284,03 kr

-20%
Upptäck badtröjan för barn Arena Friends, designad för unga simmare med stil och UV-skydd. Njut av stranden utan bekymmer!

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt med babybad Arena Friends

Att njuta av stranden är så mycket enklare när du har roliga barntillbehör som är designade för sol och vatten. Vår UV T-shirt Arena Friends skyddar ditt barns hud från ultravioletta strålar. Detta roliga rash guard är utsmyckat med en design med våra söta hjältar kattungarna Johnny, Sunny och Tommy. De klara färgerna och kontrasterande detaljerna gör det lätt för dig att känna igen ditt barn i sanden eller i havet.
Tyg Vårt nya simtyg är tillverkat av REPREVE, en högpresterande fiber som framställs av återvunna plastflaskor. Materialet har en hög elastanhalt och är mycket töjbart, så att ditt barn kan hoppa, snurra och vända utan några begränsningar. En hållbar textil för en lyckligare planet.
Design + Passform Denna UV-skyddande topp har korta ärmar och en hög halsringning för att skydda ditt barn från solbränna när det leker i och utanför vattnet. Komfort hela dagen och ett enkelt alternativ till solskydd.

Instruktioner för skötsel

För att säkerställa att din Arena baddräkt håller så länge som möjligt och fungerar optimalt rekommenderar vi att du vidtar följande försiktighetsåtgärder:

  • Skölj omedelbart i klorfritt vatten efter användning;
  • Förvara inte våta badkläder i påsar eller andra slutna behållare för länge;
  • exponera inte våta badkläder i väskor eller andra slutna behållare för solen;
  • Tvätta med tvättmedel för ömtåliga kläder;
  • Torka naturligt, på avstånd från värmekällor.

Följ tvättanvisningarna på din produktetikett.

Etiketten innehåller användbara skötselsymboler som hjälper dig att ta hand om din produkt på rätt sätt.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 003588-810
Färg fluoröd/royal
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby