Jammer Arena Icons Solid F

Jammer Arena Icons Solid F

Börjar på: 550,93 kr

389,81 kr

-29%
Upptäck den emblematiska Jammer Arena Icons Solid F för optimal simning. Ett måste från Arena.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

389,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jammer Arena Icons Solid F

Upptäck den nya simdräkten från Arena, "Jammer Arena Icons Solid F". Denna simdräkt är utformad för simmare på toppnivå och har en elegant design och oöverträffad prestanda. Oavsett om du är en professionell simmare eller en simentusiast, är denna simdräkt det perfekta valet för att följa dig genom alla dina träningspass.

"Jammer Arena Icons Solid F" har en åtsittande passform som formar sig perfekt efter din kroppsform och ger dig optimal rörelsefrihet i vattnet. Denna simdräkt är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och bekväm, så att du kan simma utan obehag.

Tack vare den avancerade tekniken ger denna simdräkt riktad muskelkompression, vilket förbättrar din prestation i vattnet. Så att du kan nå dina mål snabbare och simma längre utan att bli trött.

Den ikoniska designen på denna simdräkt, med sina ljusa färger och Arena-logotypen, kommer att få dig att sticka ut vid poolkanten. Dessutom har den UV-skydd för att skydda dig från solens strålar under dina träningspass utomhus.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare ärJammer Arena Icons Solid F det perfekta valet för att följa med dig i dina vattenprestationer. Så vänta inte längre och köp denna högkvalitativa simdräkt nu för ditt nästa simpass. Lita på att Arena, det ledande varumärket inom simningindustrin, förser dig med högkvalitativ, högpresterande utrustning.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 005128-410
Färg röd/vit
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen