Jammer Arena Allover

Jammer Arena Allover

Börjar på: 612,14 kr

459,10 kr

-25%
Gör ett plask i vattnet med Jammer Arena Allover! Denna simdräkt är designad av Arena för simning och kommer garanterat att imponera.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,14 kr

459,10 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jammer Arena Allover

Jammer Arena Allover är det perfekta valet för alla simmare. Denna simdräkt har designats av det berömda varumärket Arena i syfte att förbättra simprestanda och erbjuder den perfekta blandningen av komfort och stil. Med sin färgglada och dynamiska allover -design kommer den säkert att få dig att sticka ut vid poolkanten.

Denna jammer är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar total rörelsefrihet samtidigt som den bibehåller god muskelkompression för förbättrad prestanda i vattnet. Oavsett om du tränar för en tävling eller simmar för skojs skull, kommer denna simdräkt att ge dig den fördel du behöver.

jammer Arena Allover är byggd för att hålla, tack vare klorresistens och förstärkta sömmar. Så du kan bära den med tillförsikt om och om igen utan att oroa dig för att den ska försämras.

Dessutom är Arena känt för sitt engagemang för miljön och använder återvunnet material vid tillverkningen av sina produkter. Genom att köpa denna jammer bidrar du också till en mer hållbar framtid för vår planet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare är Jammer Arena Allover ett måste för din simgarderob. Beställ den nu och gör dig redo att nå nya höjder i vattnet med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 005564-550
Färg svart/multi
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen