2-delad baddräkt för flickor Arena Bikini Energy Back Graphic

2-delad baddräkt för flickor Arena Bikini Energy Back Graphic

Börjar på: 350,19 kr

259,99 kr

-26%
Upptäck bikini graphic Energy Back för flickor från Arena - den perfekta 2-delade baddräkten för unga, entusiastiska simmare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 350,19 kr

259,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

2-delad baddräkt för flickor Arena Bikini Energy Back Graphic

Arena Bikini Energy Back Graphic 2-delad simdräkt för flickor är det perfekta valet för unga simmare med en passion för vatten. Denna baddräkt är designad av det världsberömda märket Arena och kombinerar komfort, stil och prestanda för att ge den ultimata simupplevelsen.

Med sin energiska, grafiska design kommer denna baddräkt garanterat att fånga blickarna vid poolkanten. Kombinationen av ljusa färger och ett dynamiskt mönster met framhäver din unga simmares personlighet och dynamik.

Simdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är bekväm att bära och slitstark. Energy Back-utskärningen ger optimal rörelsefrihet för smidig, obegränsad simning.

Denna simdräkt är speciellt utformad för flickor, med en smickrande skärning och justerbar midja för en perfekt passform. Det torra tyget rapide ser till att din unga simmare håller sig bekväm och torr under träningspassen eller tävlingarna.

Som ett ledande premier varumärke i simvärlden, Arena met a accent särskilt fokus på produkternas prestanda. Denna simdräkt är utformad för att motstå slitage och blekning, och erbjuder exceptionell hållbarhet för din unga simmare att njuta av under många timmars simning.

Oavsett om din dotter är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer denna simdräkt att vara ett perfekt tillskott till hennes simgarderob. Den är perfekt för daglig träning, tävlingar eller strandsemestrar.

Låt inte din unga simmare nöja sig med vilken simdräkt som helst, ge henne det bästa med den 2-delade simdräkten för flickor Arena Bikini Energy Back Graphic. Med sin komfort, stil och prestanda kommer denna simdräkt att vara ett vinnande val för alla simtillfällen. Beställ nu och gör din lilla flicka till en riktig mästare i vattnet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006026-530
Färg svart/färgad
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior