Barnens Jammer Arena B Thrice R

Barnens Jammer Arena B Thrice R

Börjar på: 355,04 kr

271,91 kr

-23%
Förbättra din unga simmares prestanda med Jammer child Arena B Thrice R, utformad för simning. Tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 355,04 kr

271,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Barnens Jammer Arena B Thrice R

Jammer Arena B Thrice R barnbaddräkt är det perfekta valet för unga simmare med en passion för sporten. Den är designad av det kända märket Arena och kombinerar stil, komfort och prestanda för att följa med ditt barn på simträning och tävlingar.

Denna Jammer är speciellt framtagen för juniorer och erbjuder en åtsittande passform och optimal rörelsefrihet tack vare det tuffa, elastiska tyget. Ditt barn kommer att kunna koncentrera sig på simningen utan att hindras av sin simdräkt.

Den eleganta, moderna designen på denna Jammer Arena B Thrice R kommer inte att gå obemärkt förbi vid poolkanten. Med sina klara färger och djärva tryck kommer ditt barn att sticka ut med stil under träningspass och tävlingar.

Men den här baddräkten är mer än bara snygg. Tack vare MaxLife-tekniken har den enastående klorresistens och hållbarhet, vilket gör den till ett ekonomiskt val för föräldrar. Dessutom har den UPF 50+ solskydd för att skydda ditt barns känsliga hud när du simmar utomhus.

Oavsett om det gäller intensiva träningspass eller stora tävlingar kommer Jammer child Arena B Thrice R att vara en pålitlig allierad för din unga simmare. Så tveka inte längre och ge honom det bästa så att han kan koncentrera sig på sin passion för simning. Beställ denna Jammer Arena nu och se ditt barn glänsa i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006497-580
Färg svart/turkos/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1