Barnens Jammer Arena B Thrice R

Barnens Jammer Arena B Thrice R

Börjar på: 355,04 kr

284,03 kr

-20%
Upptäck Jammer Children's Arena B Thrice R, utformad av Arena för unga simmare med en passion för simning.

Slut i lager

Beskrivning

Barnens Jammer Arena B Thrice R

jammer Arena B Thrice R baddräkt för barn är det perfekta valet för unga simmare med en passion för vatten. Denna jammer är designad av det berömda varumärket Arena och kombinerar både stil och prestanda för att hjälpa ditt barn att uppnå sina mål i vattnet.

jammer Arena B Thrice R är tillverkad av högkvalitativa material och har en åtsittande, bekväm passform för optimal rörelsefrihet. Det klorresistenta tyget ger extra hållbarhet, medan den hydrodynamiska designen förbättrar glidförmågan genom vattnet.

Estetiken hos jammer Arena B Thrice R är också slående, med sin moderna design och ljusa färger som säkert kommer att glädja ditt barn. Dessutom ger den broderade Arena -logotypen på framsidan en extra touch av stil.

Denna jammer är speciellt utformad för unga simmare och ger muskelstöd för att förbättra prestandan och minska tröttheten. Den är perfekt för regelbunden simträning eller tävlingar, så att ditt barn kan koncentrera sig på sin teknik och rörelse utan att distraheras av sin utrustning.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren simmare kommer jammer child Arena B Thrice R att vara ett värdefullt tillskott till deras simgarderob. Ge ditt barn det bästa av allt genom att välja denna högkvalitativa jammer, designad för ambitiösa unga simmare som vill sticka ut i vattnet. Beställ nu och låt ditt barn glänsa i poolen med jammer kids Arena B Thrice R.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006497-730
Färg marinblå/mango/vit
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior