Badbyxor för barn Arena B Thrice

Badbyxor för barn Arena B Thrice

Börjar på: 293,82 kr

224,28 kr

-24%
Upptäck komfort och stil med Arena B Thrice badshorts för barn, perfekt för unga simentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 293,82 kr

224,28 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Arena B Thrice

Arena B Thrice badshorts för barn är ett måste för unga simmare med passion för vatten. Med det välkända varumärket Arena har dessa badshorts utformats speciellt för juniorer som vill sticka ut i vattnet.

Badshortsen är tillverkade av högkvalitativa material och har en bekväm och hållbar passform som följer med ditt barn under alla simningspass. Det elastiska midjebandet och dragskon garanterar en perfekt passform, medan det klor- och blekningsresistenta tyget möjliggör intensiv användning utan att kompromissa med produktens kvalitet.

Designen på Arena B Thrice badshorts är både modern och dynamisk, med färgglada ränder som ger en touch av stil till den övergripande looken. Ditt barn kommer att känna sig bekväm och självsäker i dessa simshorts, perfekta för tävlingar eller träningspass.

Oavsett om det gäller stranden, poolen eller simklubben är dessa badshorts från junior det perfekta valet för unga idrottare som vill prestera i vattnet. Tack vare varumärkets rykte för kvalitet Arena, kan du vara säker på att dessa badshorts kommer att vara en varaktig investering för ditt barn.

Gå vidare och ge ditt barn komfort och stil med Arena B Thrice simshorts för barn. De finns i flera olika storlekar för att passa alla unga simmare och är ett måste för alla vattenaktiviteter. Vänta inte längre, köp dina Arena B Thrice simshorts nu och låt ditt barn glänsa i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006498-580
Färg svart/turkos/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior