Badbyxor för barn Arena B Dynamo R

Badbyxor för barn Arena B Dynamo R

Börjar på: 183,65 kr

160,26 kr

-13%
Upptäck komfort och stil med Arena B Dynamo R badbyxor för barn, perfekt för unga simmare med en passion för vatten.

Slut i lager

Beskrivning

Badbyxor för barn Arena B Dynamo R

Arena B Dynamo R badbyxor för barn är det perfekta valet för unga simmare med en passion för vatten. Dessa simbyxor med det välkända märket Arena är utformade för att ge komfort och prestanda för barn, samtidigt som de låter dem sticka ut i vattnet.

Tack vare den dynamiska och färgglada designen är dessa junior simbyxor perfekta för barn som gillar att sticka ut och se snygga ut under sina simpass. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma, så att barnen kan koncentrera sig på sin prestation utan att hindras av sin simdräkt.

Oavsett om du är klubb- eller tävlingssimmare, eller bara vill ha kul, är dessa simbyxor för barn ett pålitligt och högpresterande val. De ger utmärkt rörelsefrihet tack vare sin åtsittande, elastiska skärning, så att unga simmare enkelt kan röra sig i vattnet.

Dessutom har dessa badbyxorArena's Waterfeel X-Life-teknik, som ger ökad klorresistens och hållbarhet, vilket säkerställer att baddräkten förblir i gott skick även efter många användningar. Den är också rapide torr, perfekt för barn som har upprepade simningspass eller som vill kunna använda sin baddräkt snabbt efter träningen.

Sammantaget är Arena B Dynamo R barnbadbyxa ett kvalitetsval för unga simmare som vill ha en bekväm, slitstark och snygg simdräkt. Med den perfekta kombinationen av stil och prestanda är dessa badbyxor ett måste för alla barn med en passion för simning.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006503-700
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior