Badbyxor Arena Kikko

Badbyxor Arena Kikko

Börjar på: 563,17 kr

404,63 kr

-28%
Sätt på dig champion inomhus med Boxer badkar Arena Kikko, designat av det kända simmärket Arena.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 563,17 kr

404,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Arena Kikko

boxer Arena Kikko baddräkt är ett måste för alla som gillar att simma. Denna baddräkt är designad av det kända sportmärket Arena och är speciellt framtagen för simentusiaster. Med sin eleganta, moderna design kommer den säkert att få dig att sticka ut i vilken pool som helst.

Denna boxer baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder en bekväm passform och stor rörelsefrihet. Oavsett om du simmar för skojs skull eller tävlar, kommer denna simdräkt att få dig att känna dig bekväm och självsäker i vattnet.

Det unika Kikko -mönstret ger en touch av stil och karaktär till denna boxer -baddräkt. Mönstret är inspirerat av skalet på den japanska tortue och är både elegant och symboliskt och representerar styrkan och motståndskraften hos dessa havsdjur.

Denna baddräkt har också MaxLife-teknik frånArena, som garanterar klor- och slittålighet. Det innebär att du kan njuta av boxer under många simningspass utan att den tappar sin form eller färg.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare, är boxer Arena Kikko ett pålitligt och snyggt val för alla dina simningspass. Så vänta inte längre och lägg till denna simdräkt till din sportklädkollektion idag!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007163-550
Färg svart/svartmulti
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen