Badbyxor Arena Splash Point

Badbyxor Arena Splash Point

Börjar på: 501,95 kr

381,24 kr

-24%
Upptäck den ultimata badkomforten med Arena Splash Point badbyxor, designade av det ledande varumärket inom vattensporter.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 501,95 kr

381,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Arena Splash Point

boxer baddräkt Arena Splash Point är ett måste för alla simentusiaster. Designad av det berömda varumärket Arena, denna boxer har oöverträffad kvalitet och teknik för att ge dig den ultimata simupplevelsen.

Denna boxer baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar ultimat komfort och hållbarhet. Den åtsittande passformen omsluter din kropp perfekt för total rörelsefrihet och förbättrad hydrodynamik. Det elastiska midjebandet ger perfekt stöd utan att någonsin vara i vägen.

Den eleganta, moderna designen på denna boxer baddräkt gör den till ett perfekt val för alla stilar. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer du att förföras av dess tidlösa look och dess enkelhet.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är boxer swimsuit Arena Splash Point utformad för att förbättra din prestanda i vattnet. Tack vare MaxLife-tekniken är denna baddräkt ultra resistent mot klor och UV-strålar, vilket gör den till det perfekta valet för intensiv poolträning.

boxer Oavsett om du tränar för en tävling eller bara för skojs skull är Arena Splash Point baddräkten det perfekta valet för alla dina simningspass. Så vänta inte längre, lägg vantarna på denna högkvalitativa boxer nu och gör varje simtur till en oförglömlig upplevelse.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007206-500
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1