Jammer Arena Gleam

Jammer Arena Gleam

Börjar på: 587,65 kr

425,44 kr

-28%
Upptäck Jammer Arena Gleam, det ultimata valet för tävlingssimmare. Förbättra din prestation med Arena.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 587,65 kr

425,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jammer Arena Gleam

Jammer Arena Gleam är det perfekta valet för professionella och amatörsimmare som vill ha optimal prestanda i vattnet. Designad av det kända varumärket Arena, denna jammer kombinerar stil och funktionalitet för att hjälpa dig att uppnå dina mål i poolen.

Tillverkad av högkvalitativa material, Jammer Arena Gleam erbjuder en perfekt passform och exceptionell vattenbeständighet. Den åtsittande skärningen och kompressionstekniken förbättrar din hydrodynamik och minskar luftmotståndet för en mjukare glidning genom vattnet.

Den snygga designen på Jammer Arena Gleam är också en stor tillgång. Med sina klara färger och solinspirerade mönster kommer jammer inte att gå obemärkt förbi vid poolkanten. Du kommer att känna dig självsäker och motiverad att ge ditt bästa under träningspass och tävlingar.

Denna jammer är särskilt utformad för simning och har platta sömmar för optimal komfort och ett mjukt tygfoder som transporterar bort fukt och håller huden torr. Den är också klorresistent, vilket gör den till ett hållbart val för regelbundna simmare.

Oavsett om du är en erfaren tävlingssimmare eller en nybörjare är Jammer Arena Gleam ett viktigt val för att förbättra din prestation i vattnet. Beställ din idag och upplev exceptionell komfort, prestanda och stil i poolen.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007209-500
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1