2-delad baddräkt för kvinnor Arena Dive Energy

2-delad baddräkt för kvinnor Arena Dive Energy

Börjar på: 489,71 kr

350,39 kr

-28%
Ta dig an vågorna med stil i denna 2-delade baddräkt för damer Dive Energy från Arena, perfekt för simning.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

350,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

2-delad baddräkt för kvinnor Arena Dive Energy

Arena Dive Energy 2-delad baddräkt för damer är det ultimata valet för simentusiaster. Med sin högkvalitativa design och eleganta stil är denna simdräkt den perfekta följeslagaren för dina träningspass och tävlingar.

Denna simdräkt tillverkas av det kända märket Arena och är speciellt utformad för kvinnor som vill känna sig bekväma och självsäkra i vattnet. Märket, som är känt för sina högpresterande produkter inom simning, har skapat en simdräkt som kombinerar komfort, stil och funktionalitet.

Arena Dive Energy 2-delad baddräkt är tillverkad av ett högkvalitativt tyg som ger utmärkt klorresistens och UV-skydd. Det är också lätt och snabbtorkande, så att du kan hålla dig bekväm under hela simningspasset. Dessutom är materialet mjukt och skönt att ta på, vilket ger dig en känsla av att vara på andra sidan huden.

Simdräktens design är både modern och tidlös. Överdelen av baddräkten har en smal passform med tunna band för perfekt stöd, medan underdelen har en lågt skuren midja för en elegant och feminin look. Kombinationen av livfulla färger och dynamiska mönster kommer garanterat att få dig att lägga märke till dig vid poolkanten.

Arena Dive Energy 2-delad baddräkt för kvinnor är speciellt utformad för simmare. Tack vare den ergonomiska formen och rörelsefriheten kan du koncentrera dig helt på din teknik och prestation i vattnet. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer denna simdräkt att ge dig allt stöd du behöver.

Kort sagt, Arena Dive Energy 2-delad simdräkt för damer är ett måste för alla simentusiaster. Med sin eleganta design, oöverträffade komfort och exceptionella prestanda kommer denna simdräkt att följa med dig på alla dina simningspass och hjälpa dig att uppnå dina mål. Gå vidare och unna dig denna simdräkt Arena för den ultimata simupplevelsen.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007211-550
Färg svart/mjukgrön
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1