Badbyxor för barn Arena Splash Point

Badbyxor för barn Arena Splash Point

Börjar på: 318,31 kr

249,14 kr

-22%
Komfort och stil kombineras i boxer baddräkt för barn Arena Splash Point, perfekt för simning junior.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 318,31 kr

249,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Arena Splash Point

Boxer baddräkt för barn Arena Splash Point är ett måste för alla unga simentusiaster. Tillverkad av det kända märket Arena, denna boxer är speciellt utformad för barn och juniorer som vill göra det mesta av sina simningspass.

Boxer Med sin färgglada, dynamiska design är Arena Splash Point barnbaddräkt både trendig och funktionell. Den har ett meshfoder för optimal komfort och andningsförmåga. Dessutom garanterar det elastiska midjebandet med dragsko en perfekt, säker passform.

Tack vare det klor- och UV-beständiga tyget är denna boxer perfekt för intensiv användning i poolen eller till havs. Den skyddar också mot solens skadliga strålar och skyddar barns känsliga hud.

Denna boxer är speciellt utformad för simning och ger maximal rörelsefrihet tack vare den åtsittande passformen. Barn kommer att kunna simma med fullständig lätthet och förbättra sin prestanda i vattnet.

Boxer Arena Splash Point barnbaddräkt finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett klokt val för föräldrar som är måna om komforten och kvaliteten på sina barns kläder. Oavsett om det är för ett klubbsimningspass eller en dag på stranden, kommer denna att vara den perfekta följeslagaren för kul och sport. boxer

Lita på varumärket Arena, känt för sin expertis och kvalitet i simvärlden, och ge ditt barn denna "Boxer baddräkt för barn Arena Splash Point". Ett säkert val för att kombinera komfort, stil och prestanda i vattnet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007231-500
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1