Badbyxor Arena Reflecting

Badbyxor Arena Reflecting

Börjar på: 465,22 kr

356,51 kr

-23%
Stå ut från mängden med våra boxershorts Arena Reflecting, designade för simning och med elegant, funktionell styling.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 465,22 kr

356,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Arena Reflecting

Upptäck Boxer badshorts från Arena Reflecting, designade för ivriga simmare som vill göra avtryck i vattnet. Med sitt välkända varumärke Arena kombinerar dessa badshorts stil och prestanda för en oförglömlig simupplevelse.

Det högkvalitativa tyget ger optimal komfort samtidigt som det är klor- och slittåligt. Den reflekterande designen på sidorna ger en touch av elegans och synlighet, perfekt för kvällsträningspass eller nattliga tävlingar.

Boxer Med sin smala passform och elastiska midjeband ger Arena Reflecting baddräkten perfekt stöd så att du kan prestera ditt bästa i vattnet. De platta sömmarna och innerfodret garanterar överlägsen komfort och förhindrar skav.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer Boxer swimsuit Arena Reflecting att vara din allierade för att uppnå dina mål. Dessa badshorts finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla simentusiaster.

Så vänta inte längre, välj Boxer Arena Reflecting och fördjupa dig i en unik och elegant simupplevelse. Unna dig det bästa från Arena för optimal prestanda och en trendig look i vattnet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007337-500
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1