Vattentät ryggsäck Beuchat 90 Years Collection [Storlek 45 L]

Vattentät ryggsäck Beuchat 90 Years Collection [Storlek 45 L]

1 039,41 kr

987,13 kr

-5%
Upptäck den vattentäta ryggsäcken BEUCHAT 1934, en specialutgåva för passionerade dykare. Ge dig ut på äventyr med tillförsikt med Beuchat.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Vattentät ryggsäck Beuchat 90 Years Collection

Ge dig ut på äventyr med säker hand med BEUCHAT 1934 vattentät ryggsäck, specialutgåva. Oavsett om du är dykare eller äventyrsentusiast kan den här ryggsäcken anpassas till alla typer av eskapader.

Begränsad upplaga 90 år:

Svart med en sublim speciell 90-årslogotyp som inte bara återspeglar en lång historia av excellens utan också en framåtblickande vision för undervattensaktiviteter. Den förkroppsligar arvet från BEUCHAT, med varje detalj utformad för att återspegla historien om detta historiska dykmärke.

Kvalitet och komfort:

Väskan är utformad för att du ska kunna ge dig ut på äventyr med tillförsikt och är vadderad med mesh på ryggen och axelremmarna, vilket gör den robust samtidigt som den ger optimal komfort.

Axelremmarna, höftremmen och bröstremmen är justerbara, vilket ger en personlig passform och gör att du enkelt kan bära resväskan.

Mångsidig och praktisk:

Axelremmarna och höftremmen är avtagbara så att du kan anpassa din upplevelse.

Nätet på framsidan är perfekt för förvaring av tillbehör som du vill ha nära till hands. Ringar gör att du kan fästa extra utrustning.

Generös kapacitet på 45 liter för tous dina viktigaste saker, 1934-ryggsäcken kan följa med dig på alla dina äventyr, i regn eller solsken.

Vattentät:

Din utrustning skyddas av den pålitliga vattentätningen. Du kan ge dig ut på dina äventyr i trygg förvissning om att dina tillhörigheter är säkra och torra.

Välj 1934-ryggsäcken för att följa med dig på dina resor och kombinera stil, hållbarhet och funktionalitet.

  • Material: Mesh
  • Vattentät :
  • Ryggsäck :
  • Volym: 45L
  • Mått: 75 x 30 x 5 cm
  • Vikt : 1,24 KG

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 144470
Färg svart
Färg Svart
Storlek 45 L - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen