Väska på hjul Beuchat Air Light [Storlek 150 L]

Väska på hjul Beuchat Air Light [Storlek 150 L]

2 202,46 kr

1 984,67 kr

-10%
Res med stil med rullväskan Beuchat Air Light, designad för dykentusiaster av det välkända varumärket Beuchat.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Väska på hjul Beuchat Air Light

Upptäck fördelarna med den nya resväskan Beuchat Air Light: den perfekta praktiska följeslagaren för alla typer av resor. Denna nya hopfällbara väska med hjul erbjuder en praktisk transportlösning utan att kompromissa med kapaciteten, som ligger på 150 liter.

Minimalistisk och funktionell:

Air Light är vikbar och får plats på ett minimalt utrymme, vilket optimerar ditt förvaringsutrymme samtidigt som den uppfyller dina spontana resebehov.

Optimal organisation:

Invändiga remmar håller din dykutrustning på plats när du rör dig, även på de mest dynamiska resorna. AIR LIGHT ger dig optimal organisation för alla dina äventyr, så att du kan ha all viktig utrustning inom räckhåll, särskilt tack vare sidofacket för dykfenor.

Mångsidig

Den här resväskan passar dina preferenser och ditt sätt att resa. Oavsett om du föredrar komforten hos port som en ryggsäck tack vare bärremmarna eller det praktiska med hjulen med AIR LIGHT kan du välja.

Hållbar

Det utbytbara hjulblocket och det integrerade MOLLE-systemet visar hur hållbar denna produkt är Beuchat. AIR LIGHT är redo för de mest krävande äventyren och kommer att följa dig med sin robusthet.

Utforska världen med den kompromisslösa väskan Beuchat Air Light, oavsett om du är nybörjare eller erfaren dykare, oavsett om det är för din nästa vatten- eller landbaserade resa, kommer denna väska att vara det perfekta betrodda tillbehöret.

  • Material: Nylon/PVC 600D & 1000D
  • Hjul :
  • Ryggsäck :
  • Volym: 150 L
  • Mått: 85x47x30
  • Vikt: 2,35

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 144892
Färg svart
Färg Svart
Storlek 150 L - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen