Dykutrustning Beuchat VR/Octopus VR + VFirst

Dykutrustning Beuchat VR/Octopus VR + VFirst

140,79 kr

110,30 kr

-22%
Upptäck dykning med Beuchat VR/Octopus VR + VFirst-kitet, designat av det ledande varumärket inom området, Beuchat.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Dykutrustning Beuchat VR/Octopus VR + VFirst

Upptäck det bästa av dykning med Dive Kit Beuchat VR/Octopus VR + VFirst. Detta kit, som tillverkas av det kända varumärket Beuchat, är utformat för passionerade dykare som letar efter prestanda och tillförlitlighet.

Dykpaketet Beuchat VR/Octopus VR + VFirst är utrustat med två viktiga komponenter för en exceptionell dykupplevelse: en VR/Octopus-regulator och en VFirst-stabiliseringsjacka. VR-regulatorn har ett högpresterande regulatorsystem som säkerställer ett konstant, jämnt luftflöde för enkel och bekväm andning under vattnet. VR Octopus är en andrastegsbackup som kan delas med en annan dykare i en nödsituation. Tillsammans erbjuder de oöverträffad säkerhet och prestanda.

VFirst-stabilisatorvästen har perfekt passform tack vare sin ergonomiska design och justerbara remmar. Med ett frigöringssystem på rapide är den lätt att ta på och av. Dessutom har den gott om förvaringsfickor för dina dyktillbehör, så att du kan ha händerna fria och utforska havsbotten.

Beuchat VR/Octopus VR + VFirst Dive Kit är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och styrka. Den är också léger och lätt att bära, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för dina undervattensäventyr.

Oavsett om du är en erfaren dykare eller nybörjare är detta kit lämpligt för tous alla nivåer och gör att du kan få ut det mesta av dina dyk. Så vänta inte längre, utrusta dig med det bästa med Dive Kit Beuchat VR/Octopus VR + VFirst och ge dig iväg för att upptäcka undervattensvärldens underverk i fullständig säkerhet och förtroende.

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 16536
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen