Dykutrustning Beuchat V2 + V3 + V30 + V First + 1Dive

Dykutrustning Beuchat V2 + V3 + V30 + V First + 1Dive

211,80 kr

108,47 kr

-49%
Utforska havsbotten med Beuchat V2 + V3 + V30 + V First + 1Dive dykpaket, valet för dykentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Dykutrustning Beuchat V2 + V3 + V30 + V First + 1Dive

Upptäck det ultimata dykpaketet för tous dykentusiaster: Beuchat V2 + V3 + V30 + V First + 1Dive dykpaket. Detta kit tillverkas av det välkända varumärket Beuchat och innehåller allt du behöver för en oförglömlig dykupplevelse.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren dykare har detta kit utformats för att uppfylla tous dina dykbehov. V2-masken har ett stort champ från vision och en bekväm passform för maximal synlighet under vattnet. V3-fenorna är lätta och flexibla och erbjuder en effektiv propulsion som hjälper dig att utforska havsbotten.

V30-snorkeln har ett munstycke av allergivänligt silikon för optimal komfort och ett spolningssystem för enkel vattendränering. Dykjackan V First har praktiska fickor för förvaring av dina tillbehör och ett uppblåsningssystem rapide för maximal säkerhet.

Slutligen är 1Dive-regulatorn utformad för att göra undervattensandning enklare, tack vare dess högkvalitativa prestanda. Den har också en tryckregleringsmekanism för säker dykning.

Missa inte möjligheten att njuta av detta kompletta dykpaket, designat av ett pålitligt varumärke i dykvärlden. Så gör dig redo att utforska havets under med Dive Kit Beuchat V2 + V3 + V30 + V First + 1Dive. Beställ nu och gör dig redo för ett oförglömligt undervattensäventyr.

Mer information

Varumärke Beuchat
Tillverkarens SKU 16541
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen