4-sitsig bogserad boj Jobe Sports Chaser Main chamber 2006-2020

4-sitsig bogserad boj Jobe Sports Chaser Main chamber 2006-2020

1 469,00 kr

1 465,08 kr

4-sitsig bogserad boj Jobe Sports Chaser för nautisk spänning, med en huvudkammare från 2006 till 2020.

Slut i lager

Beskrivning

4-sitsig bogserad boj Jobe Sports Chaser Main chamber 2006-2020

Upptäck det roliga med vattensporter tillsammans med din familj eller dina vänner med den 4-sitsiga bogserade bojen Jobe Sports Chaser Main chamber 2006-2020. Bojen är designad av det kända varumärket Jobe Sports och är idealisk för vattensportentusiaster som letar efter en spännande, användarvänlig upplevelse.

Chaser 4-seater boj har en förstärkt huvudkammare för förbättrad stabilitet och hållbarhet, vilket gör den till ett pålitligt val för utflykter till havs. Den snygga designen och de klara färgerna gör den också till en trendig accessoar att ta med sig under soliga dagar på vattnet.

Oavsett om du är ute efter spänning eller bara vill koppla av kommer den här bojen att uppfylla dina förväntningar. Med sin kapacitet för 4 personer är den perfekt för att dela oförglömliga stunder med dina nära och kära. Du kommer att kunna njuta av dina favoritvattensporter samtidigt som du har roligt tillsammans.

Chaser är också utrustad med bekväma neoprenhandtag för ett säkert och enkelt grepp. Dessutom säkerställer skruvventilen snabb uppblåsning och tömning så att du kan tillbringa mer tid i vattnet och mindre tid med att förbereda din utrustning.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren båtförare lovar Jobe Sports Chaser Main chamber 2006-2020 4-sits bogserad boj en otrolig upplevelse. Så vänta inte längre, lägg till den i din samling av vattensportutrustning idag och gör dig redo för några minnesvärda stunder på vattnet!

Mer information

Varumärke Jobe Sports
Tillverkarens SKU 239906029
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Åldersgrupp Vuxen