Bogserad boj Jobe Sports Tribal 2018-2020

Bogserad boj Jobe Sports Tribal 2018-2020
1 224,15 kr
Få ut det mesta av sommaren på vattnet med Jobe Sports Tribal 2018-2020 bogserad boj, ett måste för vattensportentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

Bogserad boj Jobe Sports Tribal 2018-2020

Den bogserade bojen Jobe Sports Tribal 2018-2020 är ett måste för alla vattensportentusiaster. Den är designad av det berömda varumärket Jobe Sports och kombinerar nöje och prestanda för en oförglömlig glidupplevelse.

Jobe Sports Tribal bogserad boj är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och hållbar. Den unika tribal-designen ger en stilfull touch till dina båtsessioner. Dessutom har den generösa storleken plats för upp till två personer, vilket gör den till det perfekta valet för utflykter med familj eller vänner.

Bojen är utrustad med bekväma, slitstarka neoprenhandtag och en stark dragrem som ger ett fast och säkert grepp. Så att du kan hålla i dig ordentligt under svängar och hopp.

Oavsett om du är nybörjare eller expert är Jobe Sports Tribal bogserad boj lämplig för alla nivåer. Dess hydrodynamiska design och sidoluftkammare säkerställer en jämn och stabil glidning över vattnet. Så att du kan få ut det mesta av dina båtsessioner i fullständig säkerhet.

Bojen levereras också med en reparationssats för mindre olyckor. Den är lätt att blåsa upp och tömma, vilket gör den praktisk att bära med sig och förvara.

Kort sagt, Jobe Sports Tribal 2018-2020 bogserad boj är en produkt av högsta kvalitet som garanterar timmar av nöje på vattnet. Så vänta inte längre med att lägga till denna boj till din vattensportutrustning och njut av oförglömliga stunder med familj och vänner.

Mer information

Varumärke Jobe Sports
Tillverkarens SKU 239918003
Färg blå/röd
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Åldersgrupp Vuxen