Skateboard Volten Vanguard [Storlek 57,5x17 cm]

Skateboard Volten Vanguard [Storlek 57,5x17 cm]

440,61 kr

401,80 kr

-9%
Upptäck skateboarden Volten Vanguard, designad av Volten för ultimat skateboardprestanda. Beställ nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Skateboard Volten Vanguard

Skateboarden Volten Vanguard är ett måste för tous skateboardentusiaster skateboard. Denna bräda tillverkas av kvalitetsmärket Volten och är utformad för att ge den ultimata skateboardupplevelsen.

Tack vare sin konstruktion i massivt kanadensiskt lönnträ erbjuder Volten Vanguard brädan exceptionell hållbarhet och stor stabilitet när du åker skateboard på skateboard. Den eleganta, moderna designen gör den också till ett samlarobjekt för fans av varumärket.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren åkare kan Volten Vanguard skateboard anpassas till tous alla åkstilar. Det breda däcket ger en optimal kontrollyta för att utföra tricks och hopp på ett säkert sätt.

Brädan har också högkvalitativa polyuretanhjul för perfekt grepp på alla underlag, oavsett om det är i skateparken eller på gatan. Dessutom garanterar ABEC 5-lagren ett jämnt och konsekvent glid.

Som ett fan av skateboard vet du hur viktigt point det är att ha en pålitlig, högpresterande bräda. Med Volten Vanguard skateboard kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som uppfyller alla dina förväntningar och hjälper dig att tänja på dina gränser.

Leta inte längre, skateboarden Volten Vanguard är det perfekta valet för tous åkare som brinner för skateboard. Så vänta inte längre, lägg till den i din samling och ta dig an vägar och ramper med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Volten
Tillverkarens SKU 26612-620049
Färg blå
Färg Blå
Storlek 57,5x17 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1