Frontmontering Jobe Sports Toe [Storlek 149,8 cm]

Frontmontering Jobe Sports Toe [Storlek 149,8 cm]
244,73 kr
Förbättra din seglingsprestanda med Jobe Sports Toe. Det oumbärliga frontfästet för alla båtentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Frontmontering Jobe Sports Toe

Jobe Sports Toe frontbindning är ett viktigt tillbehör för alla vattensportentusiaster. Med det välkända varumärket Jobe Sports är denna frontbindning utformad för att erbjuda prestanda på toppnivå och en oförglömlig seglingsupplevelse.

Det här frontfästet är tillverkat av högkvalitativa material och är både robust och lätt. Den är speciellt utformad för att passa ett brett utbud av wakeboards och erbjuder exceptionell mångsidighet. Oavsett om du åker wakeboard, vattenskidor eller surfar kommer frontbindningen Jobe Sports Toe att vara din perfekta allierade för många roliga timmar på vattnet.

Den innovativa designen på denna frontbindning ger optimalt stöd för dina fötter, vilket garanterar perfekt stabilitet och kontroll under dina båtsessioner. Dessutom gör det lättanvända åtdragningssystemet att du snabbt och enkelt kan justera den för optimal komfort.

Som vattensportentusiaster vet Jobe Sports att säkerheten är av största vikt. Därför har denna frontbindning ett integrerat säkerhetssystem för att förhindra olyckor. Så att du kan njuta av din favoritaktivitet med fullständig sinnesro.

Frontfästet Jobe Sports Toe har också en elegant, modern design som ger din båtutrustning en touch av stil. Det finns i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Kort sagt, om du letar efter ett högkvalitativt, pålitligt och högpresterande frontfäste för din båt, behöver du inte leta längre än till Jobe Sports Toe frontfäste. Med Jobe Sports är du garanterad en produkt av högsta kvalitet för många roliga timmar på vattnet.

Mer information

Varumärke Jobe Sports
Tillverkarens SKU 350801007
Färg svart
Färg Svart
Storlek 149,8 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen