Freeskate rullskridskoåkning Powerslide Zoom Pro 100

Freeskate rullskridskoåkning Powerslide Zoom Pro 100

Börjar på: 2 264,78 kr

1 698,55 kr

-25%
Dominera trottoaren med freeskate rollerblades Powerslide Zoom Pro 100, det perfekta verktyget för rollerblading-entusiaster från Powerslide.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 264,78 kr

1 698,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Freeskate rullskridskoåkning Powerslide Zoom Pro 100

Upptäck glädjen i att åka skridskor med freeskate rollerblades Powerslide Zoom Pro 100! Denna modell från det kända varumärket Powerslide erbjuder en unik och spännande rullskridskoåkning.

Powerslide Zoom Pro 100 är designade för rullskridskoentusiaster och erbjuder den perfekta kombinationen av prestanda, komfort och stil. Varumärket Powerslide är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa rollerblades är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både starka och lätta för optimal användning.

Powerslide Zoom Pro 100 är idealiska för freeskaters på alla nivåer. Den ergonomiska designen och det styva kompositskalet ger bra fotstöd och utmärkt stabilitet för framgångsrika trick. Dessutom gör 100 mm-hjulen och snabbfästena att du kan glida mjukt och rapide på alla underlag.

Komfort är också en viktig egenskap hos point. Innerfodret i memory foam formar sig perfekt efter foten för en personlig passform och optimalt stöd. Skosnörena och det mikrojusterbara spännet ger perfekt passform utan att foten utsätts för onödigt tryck. Så du kan åka skridskor i timmar utan att känna dig trött eller obekväm.

Förutom att vara högpresterande och bekväma har Powerslide Zoom Pro 100 en modern och elegant design. Med sin svarta och gula färgkombination är de ett riktigt blickfång på skridskobanan. Du kommer att kunna sticka ut och visa upp din stil samtidigt som du njuter av en exceptionell skridskoåkning.

Oavsett om du är en hängiven inlinesåkare, freeskater eller bara letar efter ett nytt sätt att ha kul, är Powerslide Zoom Pro 100 något för dig. De är perfekta för utomhusbruk, oavsett om det gäller stadspromenader eller parksessioner på freestyle.

Kort sagt, Powerslide Zoom Pro 100 freeskates är ett perfekt val för tous dig som vill kombinera prestanda, komfort och stil. Missa inte chansen att upptäcka hur skönt det är att glida fram med dessa högkvalitativa rollerblades. Beställ dina nu och gör dig redo att uppleva stunder av ren rullskidsglädje!

Mer information

Varumärke Powerslide
Tillverkarens SKU 38541-902410
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1