Fyrhjuliga rollerblades för damer Powerslide Phuzion Argon 100

Fyrhjuliga rollerblades för damer Powerslide Phuzion Argon 100

Börjar på: 2 693,27 kr

2 194,51 kr

-19%
Hitta din balans med quad skates för damer Powerslide Phuzion Argon 100, Powerslide:s flaggskeppskollektion för innovativ skateboardåkning.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 693,27 kr

2 194,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Fyrhjuliga rollerblades för damer Powerslide Phuzion Argon 100

Powerslide Phuzion Aargon Coral 100

PowerslideFlaggskeppssamlingen av online-skridskor fitness från Aargon 100

En innovativ skridsko med många funktioner från fitness

Powerslide PHUZION Argon Coral100 är ett perfekt tillskott till POWERSLIDEs flaggskeppssortiment av fitness inlines för kvinnor eller personer med smalare fötter som letar efter en högpresterande skridsko. PHUZION Argon-kollektionen erbjuder den perfekta balansen mellan prestanda, komfort och stil. Det corail färgade skalet är tillverkat av tuff, glasfiberförstärkt plast, léger, och är perfekt matchat med nano-polyuretan (PU) läderöverdel och nylon mesh. Powerslide PHUZION Argon Coral 100 är en inlines från fitness rapide , rolig och högpresterande, med ett sofistikerat fästsystem som inkluderar traditionell snörning, ett starkt manschettspänne och ett 45-graders spärrspänne som låser hälen på plats för bättre kontroll och komfort.

Hälsoåkning på stora hjul när den är som bäst

PHUZION Argon Coral 100 POWERSLIDE:s berömda TRINITY 3-punkts monteringssystem ger dig en låg tyngdpunkt som ytterligare förbättrar kontrollen och kraftöverföringen till aluminiumramen Elite. Monterad på 3x100 mm hjul och WICKED ABEC 9-lager ger denna fantastiska skridsko från fitness åkarna en genomgående smidig rapide skridskoåkning.

Mer information

Varumärke Powerslide
Tillverkarens SKU 38638-940697
Färg korall
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1