Rullande fyrhjuling Powerslide Next Mustard 125

Rullande fyrhjuling Powerslide Next Mustard 125

Börjar på: 4 039,97 kr

3 358,18 kr

-17%
Öka din prestanda med Roller quad Powerslide Next Mustard 125. En touch av urban stil som fångar tous ögat.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 4 039,97 kr

3 358,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Rullande fyrhjuling Powerslide Next Mustard 125

En Triskate med stort hjul som fångar blicken och vänder huvuden

Denna urbana skate gör mer än att skära senap - med sina iögonfallande färger och spännande trehjuliga silhuett kommer denna Triskate att vända huvuden när du cruisar runt i stan. Den slitstarka pjäxan i hårdplast erbjuder en mängd alternativ som gör det enkelt att anpassa din Powerslide NEXT Mustard 125, en av de mest pålitliga inlinesskridskorna i streetskatingvärlden.

TRINITY-montering och anpassningsbar manschett

Den hållbara och snygga NEXT urban-skon levereras med en solid, höjdjusterbar manschett som gör att skridskoåkaren kan anpassa stöd och flexibilitet efter sin skridskostil. Med en 45-graders spärrrem och vaxade snören som kan snöras upp till vristen för optimalt stöd sitter fötterna säkert på plats så att du kan skejta bekvämt hela dagen. Next Mustard 125 är utrustad med det patenterade TRINITY 3-punkts bindningssystemet, som ger en stabil plattform för skateboardåkning, särskilt med en stor 3x125 mm hjulkonfiguration. Komfort garanteras tack vare det termoformbara fodret MYFIT Reaction, som täcker två storlekar.

Komplett urban inline-skate

NEXT Mustard 125 innehåller den berömda Elite aluminiumramen med sitt unikt utformade hjulhus för ökad styvhet. TRINITY-monteringssystemet placerar hjulen så nära foten som möjligt för att förbättra stabiliteten, kontrollen och framför allt kraftöverföringen. De stora 125 mm-hjulen i kombination med WICKED ABEC 9-lager ger maximal hastighet och glädje. Powerslide NEXT Mustard 125 är en högpresterande urban roller som är redo för vägarna.

Mer information

Varumärke Powerslide
Tillverkarens SKU 39315-908431
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen